dimecres, 19 de desembre del 2007

STAR WARS 30 ANYS... DE POSTALS

Una de les efemèrides d’este any que ja s’acabe ha sigut la commemoració dels 30è aniversari de l’estrena d’Star Wars. 30 anys en los quals l’empresa de George Lucas, Lucasfilms, no ha parat de crèixer. Pionera en rendibilitzar, encara més, les seues pel·lícules a traves del merchandishing, possiblement (segur) sigo l’obra cinematogràfica amb més varietat i quantitat de productes a la venda ( creieu-me, he vist animalades, sobretot de Darth Vader).

No és d'estranyar doncs, que les postals nadalenques que reben cada any, des del 77, los empleats de la companyia sigon objecte de desig de molt fans de la saga. Aquí us en deixo una mostra:








Totes les tarjetes nadalenques aquí.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

Anònim ha dit...

http://markonzo.edu stranger http://www.bing.com/community/forums/t/657118.aspx http://allegiant-air.indieword.com/ http://www.allamericanrejects.com/profiles/blogs/ashley-furniture-home-store http://www.swishtalk.com/member.php?u=90813 http://weber-grills.indieword.com/ http://www.rottentomatoes.com/vine/showthread.php?p=17358662

Anònim ha dit...

I just want to say Hi to Everyone!

Anònim ha dit...

Только самые раскрепощенные девушки и индивидуалки, более опытные шлюхи - позволят поиметь их куда вам захочется и кончить в рот или на грудь желанной проститутки.
Это явление было и тысячу лет назад.
На фотках она казалась стервой с хорошей родословной.

[url=http://mila-nm.by.ru]Индивидуалки Рязани [/url]
http://mila-nm.by.ru