dilluns, 19 de novembre del 2012

Presentació a l'Assemblea de socis


Gràcies a tots els assitents per estar avui aquí en aquesta assemblea extraordinària on com a únic punt de l’ordre del dia tenim el sotmetre a votació la possibilitat de proclamar oficialment l'entitat com el primer club de futbol català a favor de la independència.

Aquesta proclamció comporta a més la signatura d'un conveni de col·laboració amb la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), que consistirà en passar a lluir a la samarreta de l'equip el logotip de l'ANC, a la part davantera, i l'estelada, a la part posterior.

Hem cregut convenient tirar endavant aquesta iniciativa donat el moment històric que està vivint Catalunya. Com tots sabeu som un club en molts anys d’història, concretament  n’hem fet 85 aquest any, en tots aquets anys hem sigut una entitat referent al poble, amb alts i baixos hem seguit endavant  i tenim la sort de comptar avui en dia amb més de 370 socis, la figura més important del club i on hi tenen cabuda gent de totes les edats, sexe i ideologies, unides per un mateix sentiment : l’estima als colors del club.  En cap moment  pretenem polititzar el Flix, i creiem que incorparant l’estelada el que estem fent és donar suport a tot un moviment social, que no pas politic, tot i que molts partits així ens ho vulguin fer veure, que fa poc més d’un mes va sortir en massa al carrer a dir prou, ha dir adéu a Espanya, ha cridar als quatre vents que volem una Catalunya lliure, que com deia l’eslogan:  que Catalunya sigo nou estat d’europa.
Dins d’aquesta massa social, s’hi trova gent de diferentes ideologies i partits, gent que té per llengua materna el català i que gent castellanoparlant ( també arabs, romanesos i gent d’arreu que els catalans hem sabut acollir ), gent de totes les clases socials i estaments, són a aquesta gent i no pas els partits als que no volem donar l’esquena.
El poble de Flix ha demostrat el seu suport a aquest  moviment des del seu inici, primer amb la constitució de l’Assemblea Nacional Catalana a nivel local i el mes de juny concretament amb l’aprovació en ple solemne de l’Ajuntament de Flix amb l’adhesió del nostre poble com a municipi per la independencia, amb 10 vots a favor ( regidors dels tres partits politics amb representació al consistori, psc, erc i ciu ) i una sola abstenció. Com he dit la diada pasada va ser un moment histìoric per la nostra nació, i allí entre el més de milió i mig de persones hi havia una representació, potser de les més nombroses a proporció, del poble de Flix, d’on van sortir 2 autobuses i desenes de cotxes. La gent que no hi va poder anar van poder veure amb orgull com el nom de Flix era exhibit just darrera la capçalera.
Com he dit, no volem viure d’esquena al poble, és la nostra obligació com a entitat històrica i element social i cohesionador sumar-nos a la voluntat del poble, i ho volem fer de la forma més demòcratica possible, amb els vots dels nostres socis. No pretenem dividir el club, i per tirar endavant aquesta iniciativa demanarem que almenys dos terços dels votants hi estiguin a favor, en cas contrari donariem la iniciativa com a derrogada.

El resultat de la votació fou contundent: dels 66 vots emesos 61 eren a favor de la iniciativa, 3 en blanc i 2 en contra.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

[url=http://ciproxin.webs.com/]buy cipro[/url] ciproxin buy online
buy cifran
ciprofloxacin buy

Anònim ha dit...

[url=http://cyclosporine.webs.com]ordering Sandimmun Neoral online
[/url] ciclosporina no tratamento da psoriase
Sandimmun online
sandimmun vidal

Anònim ha dit...

Hеllο! Ι've been following your website for a while now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from New Caney Texas! Just wanted to tell you keep up the fantastic job!

my web blog; helpful Hints

Anònim ha dit...

[url=http://www.microgiving.com/profile/ribavirin]buy copegus
[/url] copegus 100 mg online
rebetol buy
copegus online

Anònim ha dit...

Тhаnks for sharіng your thoughts.
Ӏ гeаlly aρpгecіate уour efforts аnd
I am waitіng foг уour next ρost thank уou once
again.

Feel free to viѕіt my web blοg http://www.prweb.com/releases/silkn/sensepilreview/prweb10193901.htm

Anònim ha dit...

ӏt's going to be end of mine day, except before ending I am reading this impressive post to increase my know-how.

Also visit my homepage :: http://www.genuine.in/