divendres, 20 d’abril del 2007

Hot Dogs

Ja sé que està setmana no he sigut gaire constant en lo bloc, ja sé que esteu ansiosos de llegir la segona part d'Asmodeus, los noseque i Gaudí, ja sé que som divendres porteu tota la setmana currant, o estudiant, i la majoria preferiu surtir a pendre algo ( de veure, no de robar) que no ficar-vos a llegir un bloc, i menos este. Però bueno és lo meu deure com a blogger posar algo al bloc, al menos 2 vegades per setmana, venie en lo contracte.
No parlaré de lo Gaudí, però de totes maneres tranquils los seguidors d'Asmosdeus que abans de divendres que ve publicaré los misteris d'este personatge i les relacions en Gaudí i altres il·lustres catalans. Avui, però, això no toque, avui toque parlar (més que parlar, ensenyar) d'un invent que de ben segur farà feliç a molts gossos solitaris, o potser los traumatitze, se tracte d'una nina inflable per a gossos, és a dir una gossa inflable, mireu les imatges i jutgeu valtros mateixos, per cert venen acompanyades, les imatges, per la d'un paquet de condons també per a gossos, no no se fiquen sols, no és per a vagos sinó per a gossos de quatre potes.





Jo només me pregunto una cosa, vale, està bé pel que té una gossa en cel que la dixo gaudir del sexe sabent que no se quedarà prenyada perquè lo company caní porte gometa, però i la gometa qui li pose? Hi hauran diverses talles? talla caniche, talla gran danés..? I lo que compre lo monstruito inflable en potes suposo que sabrà que después s'ha de llimpiar, o se llimpien soles?
En fi, que d'aqui no res trauran pelis porno per a gossos, imaginat los títols "La perra de mi vecina", "A cuatro patas"... bueno si fa no fa com ara. Ep! és l'hora de anar a sopar i jo me fotre un bon "perrito caliente"!!



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Dubto de l'éxit de vendes de l'article, tots em vist alguna vegada lo bé que se les apanyen solets los gossos :-P Tenen una anatomia privilegiada XD XD

Anònim ha dit...

M'he mort en lo de: La perra de mi vecina xDD!

Xec, yo s'he d'un super gos, anomenat Victor Mani que també té una nina inflable, tot i que de 2 potes envés de 4 xDD

Venga!