dimecres, 4 d’abril del 2007

Malalt en ganes


Porto una setmana malalt, no sabria específicar la malaltia, fins ahir només tenia mal de pit i de gola, però ara me foten un mal les orelles i la mandíbula que he hagut de recòrrer d'urgència al meu metge personal; que sóc jo ( ja se que està mal fet però no m'agrade anar al CAP a perdre mig matí i damunt tindre que aguantar com me s'intente colar part de la gent gran, ja se que s'els ha de respectar però ells no respecten res ni ningú.) total, que veien el diagnosi he decidit receptar-me un antiinflamatori, no vaig sucarrat si és lo que esteu pensant, bueno no molt.
La foto és lo més semblant a lo que soparé avui, només canviarà lo color ja que me fotre uns "bratswurts", ho porto imaginant des de les 5, ja que no he dinat i m'estic morint de gana.
Hòstia les 9 i 5, m'en vaig a jalar!!!

9 comentaris:

Ne ha dit...

Has sentit parlar de les baixes laborals? si home, tot lo tema de quedar-se al llit covant la malatia!!! Que ve l'ermita i s'ha d'estar sencer!!!

xavi ha dit...

Així que la cara que tenies quan t'he vist aquesta tarda era de malalt?, jo que pensava que t'estaves fent gran.

Anònim ha dit...

Lo del CAP no està tant malament. Si et portes bé hasta pots aconseguir que et donen una piruleta...
És més si aconsegueixes sortir del CAP en les constants vitals estables i sense que t'hagi agafat una crisi d'ansietat aguda, significa que tens aguant per a rato...

Per cert, molt bon article lo d'Iran

JOAN-RAMON ha dit...

Mira que n'ets de misto. Ja has mirat de muntar un assaig, QUE L'1 DE MAIG ANEM A MAIALS I NO PODEM FALLAR!!!!! Besets des de Viena.

Mani, fill de Mani ha dit...

Ja ja! ja sas que los mistos no fallen, o al menos no tan com los metxeros! Aixi que has anat a veure al xiquet? te surtirà a compte al final està inversió!

Mani, fill de Mani ha dit...

Ja se que que s'ha de dir encenedor, però no puc.

Anònim ha dit...

aiaia! així q tas malaltÓ?jaja joee!! mha molat molt la foto...i perfecta per explikar com et sents de malalt...mt a saco jaja! pues re millora't!!! ens veiem;)

josep ha dit...

Lo pitjor d'estar malalt és no saber disfrutar-ne!

Jo te recomano repòs i deixar volar la ment, que va que flipes quan no funciona saludablement.

Per a mostra la foto que has triat i lo de minjar-te una salxitxa d'estes rares que segur que no ho fas sovint...

Cuida't!

Anònim ha dit...

Mani!!! Mira este video: http://www.youtube.com/watch?v=MLvdu6cQsKc

XD XD A partir de 1:00 minuts...