dijous, 12 d’abril del 2007

Recuperant lo control


Primer que tot vull demanar als meus lectors, sou massa per nombrar-vos a tots, disculpes per estar tants dies sense posar res al bloc. La cosa té una explicació, a part de lo xungo que estava l'últim dia, al arribar les festes una entitat extranya se va apoderar de mi, prenent lo control del meu cos. Tot apunta a que té a veure amb les estrelles, un alien que volie passar unes vacances a la terra, o potser mos venie a estudiar ves a saber. L'únic que recordo és una estrella de cinc puntes de color dorat i envoltada per pols espacial rojenc, possible punt de partida de l'amic. Tot i que me va abandonar només acabar l'ermita, lo molt lladre ni se me va despedir, només me va deixar lo cos maxacat, no sabeu lo que vaig sufrir lo dimarts, i petits flashos de les seues andades per estes terres de món. Amb los flaishos i lo que m'han anat contant m'he pogut fer una idea de com ere este sinvergënsa. No cal dir que encara ara m'estic recuperant, i lo cos me comence a respondre com toque, o al menos com abans. Així que ja ho sabeu, si durant aquest dies he parlat en valtros o m'heu vist fent algo raro, no tinguéssiu en compte ni les meus paraules ni los meus fets, és culpa del planeta este de l'estrella per enviar éssers a ocupar los nostres cossos.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo vaig veure l'alien. Passejava pel camp i és que m'avorria sense l'ordinador que estava espatllat i havien tres creus a una muntanyeta i uns homes disfressats de soldats romans o eren els armats tocant els tambors i assajant, quan de sobte el cel es va fer fosc i es va eclipsar el Sol i va baixar una nau espacial o una estrella com bé dius, que va tirar llamps i trons i d'aquesta nau va sortir un èsser llefiscós amb la veu de la Pantoja de Puerto Rico que deia: "¿Dónde está Mani?" i tots els armats o romans van fugir atemorits deixant tambors o el que fos i jo em vaig amagar sota els pins i vaig esperar la nit per a tornar a casa.

Suposo que l'has eliminat i tornaràs a lletraferir-nos

Salut!!

JA

Anònim ha dit...

Sigue com sigue, esta "multitud inabastible" de seguidors del teu bloc, este "nombre inacabable de lectors àvids", agraïm la tornada.

Ara, t'has plantejat que tot plegat sigue fruit només d'una ressaca brutal??

Ja saps lo que diuen: de totes les possibles explicacions, la més senzilla és la que sempre és certa (o algo així...

Anònim ha dit...

Xeic!! Has de cuidar-te una mica, que ja tens una edat... fins i tot, mon pare, me va comentar per telèfon, tot preocupat, que si no bevies massa... :(

Comporta't, home, comporta't, que me va dir que parlaves malament, i li vaig tenir que dir que no, que el que passava es que sempre parles així XD crec que no el vaig convécer XD XD

Mirad això: http://www.jellinek.nl/brain/index.html , que me tens preocupat a mi i tot. I ja de pas, també, com a curiositat, una col·lecció de pòsters russos, contra l'alcoholisme: http://www.tululuka.net/alco/ :)

Cuida't, que sinó ho fas tu, qui ho farà??

Anònim ha dit...

Una estrella? Color dorat i roig? Conec massa bé estos sers extraterrestials! Venen de la constel·lació Damm, sens dubte!

No dixos que s'apoderon més de tu, que són de lo pitjoret!

xavi ha dit...

Estava pensant que et queda una secció per crear, si no és que ja està desfasada la idea, on penjar les teves festes .... seria el Manifest :D.
(pots penjar el missatge en la secciò d'humor dolent)