dilluns, 8 d’octubre de 2007

Un pam més, un pam menos.

Acabo de visitar “milanuncios.com”, més concretament l’apartat d’esta pàgina sobre “viviendas en Flix”. No me preguntéssiu com hi he de fet cap perquè no ho sé.
Ja que hi era, m’he ficat a xafardejar lo que demanaven pels pisos i quines prestacions tenien. La sorpresa ha esta meua al veure que un dels atractius ere la proximitat dels habitages al mar, no pas per incloure-ho com un alicient més, que tampoc lo tenim tan lluny, sinó per... valtros mateixos:

VENTA DE CASA CON BAJOS MAS 3 PLANTAS

GOMBAU, 52. quieres comprar un restaurante totalmente equipado y listo para empezar a trabajar? pues en la localidad de FLIX (ribera d’ebre) lo tienes, local con capacidad para 88 personas, 5 salones diferentes, uno de ellos es una cueva natural, situado en el casco, 15 dormitorios, 5 baños, playa a unos 30 kilometros

VENDO CASA DE 4 ESTUDIOS

montagut. Casa dividida horizontalmente de 3 estudios tipo loft y 1 estudio dúplex con terraza. Equipados con bomba de calor y aire acondicionado, y ventanas de aluminio. Amueblados. Situado en el centro del pueblo, soleados y vistas, 1 dormitorios, 1 baños, playa a unos 40 kilometros

FLIX - GOMBAU, 52

Edificio con planta baja(restaurant totalmente equipado) +3plantas superiores+patio exterior+patio interior, situado en el casco antiguo de la localidad, 11 dormitorios, 5 baños, playa a unos 50 kilometros


Esperem que si posen un quart pis en oferta no hi poso 60.
Segons lo Google Earth i traçant una línia recta, lo mar, que no platja, està a uns 41 km, i segons via michelin la distància entre Flix i la població més pròxima amb platja, que és l’Hospitalet ( de l'Infant) és de 52 km.
Per tant, tenim que lo guanyador del concurs ha estat, per aproximació, lo concursant número 3!
Incís: Tot i que hi hagut sospites de que lo primer participant i lo tercer eren los mateixos: gombau 52, 5 baños, 3 plantas, restaurante totalmente equipado... quan veus que un té 15 dormitoris i l'altre "només" 11, te n'adones que estem parlant d'edificis diferents, per no parlar dels metros quadrats ( mirar pàgina), a més lo primer té com a saló (un dels cinc) una cova natural . Espero que tots los dubtes hagin quedat esvaïts.

2 comentaris:

Roser ha dit...

Ens estem tornant locos??? 660.000 euros per un restaurant que tots els seus amos han hagut de plegar pq no era rentable?? a 30 km de la platja?? Vols dir que no conten el riu com si fos la platja??jajaja, per allò del color i que potser el nostre riu amb lo contaminat que està ja té gust a sal i tot...!!!! com mos arriven a enganyar!!!!

josep ha dit...

mani, no sigues tan prim-mirat... que la gent després del restaurant va a la disco (com va?), i quan acaba se banya on sigue (platja, riu... i què?)
Quan l'important és vendre, després ja mos amagarem pa no donar la cara... Pringat qui compre ara!!!
... i ja que t'has fet corredor immobiliari, mira si me trobes un maset en aigua de reg. Jo tinc una casa a mig fer en vistes al pirineu, a Cervera (a 100km del pirineu, pero se veuen si és dia clar)