dijous, 13 de desembre del 2007

Moment mem


Este mem passat per Albert, del bloc Un cel vermell,us ajudarà a conèixer una mica millor l'administrador d'esta infame pàgina:

1. Estiu - hivern: Estiu. Anar en samarreta i pantalons curts no té preu. A més hi han millors vistes...
2. Anar de festa - quedar-se tranquil a casa: I’m the party! Jeje la festa per damunt de tot!
3. Fer matances del porc - ni parlar-ne, de matances: M’encante la carn, mataria qualsevol animal ( i quan dic qualsevol és qualsevol) per menjar-ne.
4. Nadal - que no existís, el Nadal: Que no existís. Que se treballés, ja faríem los dies de festa quan fes més bon temps.
5. Aixecar-se prest - vetllar fins tard: Si puc vetllar, fins tard. Mirant pelis al sofà, de festa, fent esport...
6. Platja - muntanya: Lo poble, lo riu.
7. Una excursió a peu - anar a dinar en cotxe: Per anar a dinar en cotxe i/o a peu ( si no està molt lluny) mentre menja.
8. Ferrero Rocher - Mon Cheri: No m’agrade molt lo xocolate, però me quedo en los que menjave la Presley ( Ara li ha prohibit lo metge), los Mon Cheri me fan mania en tot aquell licor que porten.
9. Pare Noel - Reis Mags: En uns quants anys menos, los Reis Magos. Ara, una bomba a tots. Los regalos s’han de fer en i per sentiment no per imposició.
10. Cinema de terror - comèdia: Comèdia, però coste trobar pelis bones d’este gènero darrerement. Ara per ara prefereixo les series ( Herois, Prison Break, Lost, Vic Mackey...) al cine.
11. Alonso - anti-Alonso: Anti formula 1, fa la pena.
12. Avió - vaixell: Mentre no hagi d’anar a peu.
13. Mirar una pel•lícula - veure el futbol: Mirar lo Barça per sobre de tot.
14. Tenir un ca - un moix: Odio les mascotes, però si hagués d’escollir ( a punta de pistola) me quedaria abans en un gat que no pas en un gos pulgós.
15. Fer sobretaula - enllestir ràpid: Què és una taula?
16. Te - cafè: Cervesa.
17. Xocolata blanca - xocolata negra: Ja he dit que no m’agrade gaire però millor lo blanc.
18. Comprar a una gran superfície - a un petit comerç del barri: Lo que me caigo més a mà. En este cas les botigues del poble.
19. Reial Madrid - Barça: Barça.

Passo lo mem a los redactors en cap de Lo Fardatxo, L'Imaginari, Llibernatura, Ens Ataquen i Coses Meves...i al becari de Lo bloc de Jordi. I passo de linkals que estic molt perro.

Actualitzo: També li passo lo mem a l'Eva , aviam si ens sorpren des del seu diari, i a tots aquells i aquelles que tingon ganes de fer-lo.

5 comentaris:

Eva ha dit...

ara m'abstindré de dir el amteix que li he dit a Un cel vermell, per que ell havia posat aquest meme i he comentat que esperava que m'arrivés a mi també....doncs res, millor que ho retiri per que me'n han passat un de més bestia XD

Mani, fill de Mani ha dit...

Ei, problema resolt! Que me passaràs este que dius que és tan bestia? Porfi... jeje

Vier ha dit...

Que no t'agradi la xocolata em sembla molt fort, però que siguis anti-F! ho compensa amb escreix :-D

Albert_stk ha dit...

Segueixo buscant algú que sigui fan del Alonso.

Anònim ha dit...

A mi personalment Alonso em sembla un competidor impressionant i un tio amb tots els ets i uts per ser on és. I no sóc seguidor de Fórmula 1. No entenc aquesta ràbia que genera com a persona perquè no és pas relacions públiques que jo sàpiga, és bicampió del món de Fórmula 1, i es nota que té neguit i empenta i bé, que més dir, com deia l'altre "un currículum brillante no es la lámpara de Aladino". Doncs bé, ja has trobat algú que no defensa Alonso (no li cal) però que respecta la persona i els seus èxits esportius. El que interessa de Maradona no són les seves addiccions sino el fet inquestionable de la seva grandesa com a futbolista; el que interessa de Darío no és el seu alcoholisme sino que fos capaç d'escriure els versos que va escriure; el que interessa d'Alonso no són les seves essències negatives o positives de personalitat sino el fet planer i clar de què és un esportista d'èlit. En un món tan saturat per l'endollisme com el nostre on sempre anem de part d'algú als llocs, els caràcter com el d'Alonso són prou pedagògics per aprendre lliçons com: autosuperació, competitivitat i energia per caminar al trajecte de la vida.
Ja tens algú que sí sent simpatia per Alonso.

Albert Guiu.

Posdata: Bueno Albert espero no emprenyar-te amb la meva manera de pensar sobre Alonso.