dimarts, 29 de gener del 2008

Ou sorpresa

Quin tipus de xocolata deu porta? En llet o sense?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

A Mèxic hi ha la reggaellina dels ous d'or verd.

Quines verdures li donen de minjar?

MÉXICO (AFP) - 'Rabanita', una gallina propiedad de Elvira Romero en la localidad del centro de México Huecatitla, parece un ave normal, pero tiene la peculiaridad de que pone huevos con un tono verduzco, hecho al que nadie ha dado explicación, según su dueña.

Vier ha dit...

Heheheh, amb una mica de llet sempre entra millor :)

Anònim ha dit...

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/79532


Una proposta per a dissabte (i per a tots)
vicent | dilluns, 28 de gener de 2008 | 16:14h
Dissabte farà 800 anys justos del naixement de Jaume I, el rei que va incorporar València i Mallorca i que va configurar la nació on vivim avui.

A més alguns considerem Jaume I el primer dels nostres blocaires ja que El Llibre dels Fets no és una crònica a l'ús sinó un relat profundament personal que sembla que el rei dictava, atès que ell no sabia escriure.

Així que propose una combinació d'aquests dos elements. Propose que dissabte el màxim nombre possible de blocaires commemorem l'efemèride fent un post que continga un fragment del Llibre dels Fets i una reproducció del Penó de la Conquesta, la bandera que els andalusins hissaren a les Torres de Quart de València en senyal de rendició.

El text del llibre, en un arxiu massa complicat però útil, el podeu trobar ací. I el Penó no és difícil d'aconseguir.

Борис Савинков ha dit...

Salutaciona Mani. Jo crec que la resposta previsible a la teva pregunta és: "la que li surti dels ous". No te gràcia, però pitjor és una patada als ... perquè tots es desintegren.

Anònim ha dit...

Aquesta xocolata si que sembla bona i no aquella que s'enganxa als dits i fa olor a cacau.