dijous, 28 de febrer del 2008

Teletext d'ocasió

"Fue un partido muy movido, en el que el resultado estuvo en el aire en todo momento. Ambos equipos tuvieron gran número de ocasiones, algunas muy claras, y ambos porteros tuvieron sobradas oportunidades de ganarse el sueldo"

Teletext de TVE pàg 136 00:01/JAM

La meua primera reacció quan vaig llegir això va ser tornar-ho a llegir, la segona, tot i que estava cansat, aixecar-me del sofà on estava estirat i agafar paper i boli. Se tracte d'un fragment del resum del partit de copa entre lo Barça i lo València ( 1-1) publicat al teletext de la primera. No sé a quin canal lo va mirar, o en quin estat, potser no portave ulleres o possiblement no va veure lo partit.
M'imagino al personatge que firme com JAM arribant a la redacció de la primera:
- Tomás! ¿Como a quedao el barsa? ¿1-1? ¿I que tal? Suerte del portero, ¿de qual? ¿Como? ¿Como? Bueno da igual pongo lo que me salga de los huevos que total con eso de internet nadie mira ya el teletesto.

Una altra opció és que anès una mica begut durant lo partit i no s'adonès que a la mitja part van canviar de camp. La veritat és que algo raro li va passar per escriure una barbaritat com esta, ja que sí que hi va haver ocasions però 21 del Barça i 1 del València ( i va ser gol). Potser li convé una revisió a la vista.

3 comentaris:

Vier ha dit...

Efectivament, no té puta idea de què parla.

Jesús M. Tibau ha dit...

Ja sabem que tot depen del color del vidre amb què es miren les coses.

Anònim ha dit...

Potser era del valencia o del Madriz o un inepta.
Jo nomes miro el teletexto per saber la programació del dia.