dilluns, 26 de febrer del 2007

Ricola d'herbes suïsses



Después d'un intens cap de setmana a la neu on he pogut practicar lo meu esport favorit ( i no és precissament esquiar o una de les seues variants) i d'un ample matí a Tortosa, retorno a la normalitat. I lo normal semble a ser que parla al bloc sobre cervesa, hauré de començar a pensar en canviar les etiquetes, cervesa com la que bec jo, homer o bé "la vaca que ríe". La qüestió es que si bé fa uns dies us comentava el l'origen daurat de la felicitat bovina negant qualsevol relació d'aquesta amb el món de les drogues, avui m' he de retractar. Us explico, me assabentat d'un fet que durant anys ignorava, com moltes coses, i és que los suïssos alimenten amb marihuana a les seves vaques provocant així una sensació de felicitat en l'animal que fà que faci més llet. No els aniria malament tasta una mica d'esta herbeta als nostres amics del ricola, sempre de tan mala llet! Llàtima que sels hi acabo:

El govern suís prohibeix alimentar a les vaques amb cannabis

El Ministre d'Agricultura suís ha demanat a la població del país que deixi d'alimentar amb cannabis a les seves vaques. Diversos anuncis recents havien promogut l'alimentació dels animals de granja amb cànem, fins i tot després que un ban de març de 2005 prohibís aquesta pràctica.
El ministre d'agricultura ha advertit ara als grangers que dopar a les vaques serà perseguit. Els grangers consideren a aquesta planta la més barata i senzilla de conrear per a alimentar a les seves vaques. Segons ells, l'ingredient actiu en el cannabis, el THC, fa més felices a les vaques, pel que produïxen més llet, però el Ministre sosté que el THC pot arribar fins a la llet i provocar un risc per a la salut.
Des del ministeri comenten també que aquest risc de contaminació també existeix per a altres productes com el formatge suís.
Me pregunto que passarà ara en les vaques, tindran lo sindrome d'abstinència? descubrirem si a part de cervessa i maria pren algo més la vaca?... el temps ho dirà!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Deixant de banda les vaques consumidores de cannabis(de la planta, s'enten), lo cànem és una planta que és: LA POLLA, en tots los aspectes(y no és cap comentari indirecte, que quedo clar xD).

Més informació:
http://es.wikipedia.org/wiki/Cáñamo

Mani, fill de Mani ha dit...

A mi personalment m'agrede molt l'olor que fa recient collideta, fumada no m'acabe de fer lo pes!