dimarts, 13 de febrer del 2007

Per què riu la vaca?














Ahir per fi vaig saber els verdaders motius de per què reia la vaca, tota la vida s'havia especulat sobre la seva adicció a l'herba, cosa normal en un rumiant, però d'ella es va arribar a dir que se la fumava. Si que es veia més moderna que les altres, només cal veure el seu tintat de pèl i les seves arrecades, però ningú la va veure mai amb un porret a la boca. Hi ha una teòria que diu que el motiu de la seua felicitat és que esnifava alguna substància, hipòtesi bastant més que probable, ja que en totes les fotos surt amb el nas blanquinós. Tots aquests falsos rumors que la van fer caure en la desgràcia es veuen ara desmentits per un article de la BBC on descobreixen el perquè de la seva felicitat, que no és altre que l'alcohol, per ser més precisos la cervesa, i per concretar més la casera, no estarà feta amb el beer machine 2000?
Estes són les sorprenents revelacions que he traduït de la pàgina de la BBC:

Es creu que un granger de Cornish és el primer del Regne Unit a experimentar en criatures de bestiar a força de cervesa.

La vaques de la raça Limousin de la granja Woodlan, a Fentonadle, són criades a força de 40 pintes de cervesa local al dia, com a part de la seua envejable dieta.

I fins i tot reben un massatge per a ajudar-los a produir una carn especial a l'estil del bou de Kobe, per a això el granger es basa en els mètodes de producció tradicionals de Japó.

El granger Darren Pluess creu que el bestiar no sofreix a causa de la dieta.

Carn bovina de ‘Kobe’

“Són completament felices i els encanta beure cervesa”, comente Darren.

“La cervesa és bàsicament, llúpol, aigua i ordi, la qual cosa és consistent amb la dieta tradicional de totes maneres."

“Nosaltres tenim problemes amb les digestions, però elles són rumiantes, i sembla que els asseu millor”.

A Japó, el bou de Kobe se produïx solament mitjançant els caríssims caps de bestiar de la raça Wagyu, però fora d'aquest país podrem vendre la carn com carn de boví a l'estilo Kobe.

A la granja Woodland, la cervesa, que s'emmagatzema en tancs de 1.000 litres, està connectada per canonades als estables dels cinc toros Limousin.

Dos dels receptors, Olly i George (a la foto), nomenades així en honor de l'actor Oliver Reed i del jugador de futbol George Best respectivament, semblen gaudir de la dieta que es veu acompanyada amb massatges regulars, per a fer més tendra la carn.

"Disturbi a la granja’

La dona del senyor Pluess, Katy, va comentar que el dissabte a la nit es poden posar un poc escandaloses.

“Si no els donem prou o s'acaba la cervesa, quan els duem més es posen increïblement nervioses i corren esvalotades."

“No crec que siguin alcohòliques perquè també beuen aigua quan volen, però certament ho gaudeixen”.

El resultat és una carn de bou grassa amb un bonic patró venós, els preus de la qual (per una ració de la grandària d'una hamburguesa) arriben als restaurants de Londres als 60 euros.

“En realitat no assaboreixes la cervesa, simplement sap a bou molt, molt bo”, comenta el senyor Pluess.

1 comentari:

Anònim ha dit...

permits amsar vitamin lagoon imported derision poem erin purpose fred explained
lolikneri havaqatsu