dimarts, 6 de febrer del 2007

Arriba la birra


Avui tornarem a parlar sobre l'alcohol seguint la que és ja la tònica, no la que se barreje en ginebra, d'estos últims dies. I és que he enssopegat amb un invent que és lo somni de tot aquell que sempre ha volgut ser mestre cerveser. No és lo meu cas perque si ja m'impaciento quan tarden una mica en servim imagina't si m'he d'esperar a que fermento! I problablement me surtirie algo que ni Ernesto de Hannover s'aproparie a la boca.
Com podeu fer la vostra cervesa? pues gràcies a Beer Machine 2000. Se tracte d'un petit barril que entre 7 0 10 dies te permetra gaudir del teu estimat brebatge. A més no tindràs problemes de pressió perquè té un sistema que regula automaticament el nivell de gasos a l'inteior, evitant així inoportunes fugues. Seguint les instruccions, només has d'escollir el tipus que més t'agrado (Honey Brown?, Canadian Red?,Pale Ale o American Pilsner)* .
Surten 17 pintes (1 pinta, = 0.5683 litres) més o menos 29 mitjanes!! I incorpore dos claus davanteres per servir-les en qualssevol recipient, qualsevol...
És a la venda a Iwantoneofthese per 150€, però si us voleu gastar menos quartos podeu recòrrer a un kit més tradicional (= més complicat) que és a la venda en aquesta pàgina, de nom "cervezas del mundo" que us recomano a tots los que estèssiu abeerrits!! Amunt la birra!!

*Abel! Una estrella!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una màquina d'estes tindrie que ser substituida per cada microones del món.