dilluns, 5 de febrer del 2007

Efectes secundaris

Ahir mentre llegia les notícies del dia, en va haver una que me va sobtar, tractave sobre uns pescadors russos que, bé per tradició o bé per no tindre alternativa, segueixen pescant fent forats al gel. Lo fet és que degut a les temperatures tant suaus d'aquest hivern, també a Sajalin, una illa a l'est de Rússia, una gran placa de gel es va trencar i es va separar de la costa d'aquesta. Los pescadors van ser rescatats mentre anaven a la deriva, i segons destaca la notícia la majoria anaven també beguts. Com nohas de beure per aguantar allí quieto esperant a que picon, normal que recorron a l'alcohol per pal.liar una mica la sensació de fred i si pot ser per viatjar una mica, o tindre una altra perspectiva de la realitat un pèl més agradable.
L'únic que ha de fer un és no passar-se gaire, perquè sempre hi ha algú que se pot aprofitar del teu estat, "véase" Mitrofan, o bé fet un tractament de bellesa gratuït, veure fotos.
Precisament li van fer una cara nova a un conegut meu lo passat divendres després d'una nit de festa al port de Tarragona, tranquil que no penjaré les fotos!!
Un altre inconvenient que té lo beure és que te pot agafar hipo, i claro com últimament només escric sobre alcohol i de consells pseudomèdics, pues avui us ensenyaré com desfer-se d'ell en pocs segons.
Necessitarem una porta, si si una porta, però no per embestir-la amb lo cap a mode d'ariet, que segur que també mos lo trau, sinó per a colocar les mans a la part superior del marc de la porta estirant amunt els braços i tirant tot lo cos endavant com si vulguèssim treure la panxa a l'altra banda. Manteniu la posició uns segons mentre reteniu una bona cantitat d'aire als pulmons i llestos, adèu a l'hipo, se supose, perquè jo ho he llegit per internet però encara no he tingut la "sort" de poder probar-ho. Si us funcione ja me direu algo, ala per avui ja ni ha prou.

3 comentaris:

nando ││││ ha dit...

així m'agrada home!
que escriguis coses que no et provoquin mal de fetge! que ja en portaves massa de "serioses/dolentes": que si censures, tortures, empresonaments per ser d'una organització política, absència de llibertat d'expressió...
que semblarà que vivim en una dictadura home ..... .... ¬¬¡
malparits....

au cacau!
pd: si no s'entèn el ¬¬¡ imagineu-vos un tio mirant desconfiadament/avergonyidament/sospitosament cap al costat mentre li cau la gota de pena/vergonya aliena

Anònim ha dit...

Hola epi!!

Anònim ha dit...

Mani, si això ho prova gaire gent els fusters tindran feina, que les portes d'avui no aguanten res. Encara es farà mal algú...