dilluns, 1 d’octubre del 2007

Herois, quatre mesos més tard

Me despertat este matí encara sota los efectes que me va deixar la visió del primer capítol de la segona temporada d'Herois. Se podrie resumir com ansiós, ansiós de veure'n més, ansiós de saber qui ere lo tio de la caputxa (spoiler!), ansiós de saber que li ha passat a Peter, ansiós que d'una vegada mostro los seus poders la matriarca dels Petrelli ( sé que ets la dolenta) i com molts, ansiós de veure de nou al antogonista, Sylar!

Lo bó que té l'arribada de la tardor, com ja vaig comentar fa uns dies, és que amb ella torne lo fútbol, però també les sèries, jo particularment recupero Prison Break i Herois, hauré d'esperar fins al febrer per no perdrem la quarta temporada de "Lost".

Vaig veure lo primer de la nova temporada de Prison Break l'altre dia, i me va deixar igual. No dic que estiguès malament, però no me va deixar en les ganes de més, com me tenie acostumat i com ho va fer ahir "Four months later".
Sens dubte Herois serà un element més d'evasió i me rescatarà de la tristor dels dies grisos que vindran.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo també he estat mirant Prison Break de nou, és totalment una sèrie nova en un nou argument però que m'està enganxat també!

Que torno Lost ya!!

Mani, fill de Mani ha dit...

Ahir vaig veure lo segon, i la veritat que sí, semble que hagin fet un reset.Gairebé totes les trames i cargues de la primera temporada s'han eliminat! Però rectificant lo d'ahir, después del segon la cosa promet.

Amo ha dit...

Per a qui s'atreveixi amb l'anglès sense subtitols, aquí hi ha el segon capítol de Heroes per a veure'l "online". http://www.tv-links.co.uk/listings/1/41 jo ara el començo.

Buf!! Tinc unes ganes que surti Sylar i la comenci a liar.... XD XD XD

I, sí Prison Break, promet. Sucre, contra tot pronostic està viu, i Maricruz està bé (em feie patir, el que el cabró aquell li haguès pogut fer). El germà està agafat pels ous (firmaria per a que una dona com aquella m'hi tingués a mi...), l'altre comença a despertar les simpaties del "Lechero", Sara i el pamplina del nebot estan penjant d'un fil... Aquesta nit, el tercer

Mani, fill de Mani ha dit...

Amoròs ets un spoiler en potes!

Amo ha dit...

Però que no ho havies vist ja?!?!
Ho sento :-P

Mani, fill de Mani ha dit...

Jo sí, però i l'altra gent?

Anònim ha dit...

A mi m'han arrivat a fer amenaçes de mort per contar spoilers quan no ho havia de fer xD