dimecres, 31 d’octubre del 2007

Tens un racó al Manicomi


L'arribada del "fred", no és que ni faigo molt però ja moleste, m'ha deixa't gairebé inoperatiu. Me coste fer les coses, aixecam, treballar, anar al gimnàs ( bueno, això sempre m'ha costat), fer números, escriure ( d'aquí ve lo de ficar tantes fotos al bloc), i hasta pensar.
Per tal d'evitar que lo cervell se m'acabès congelant del tot, avui li he fet fer uns quants exercicis, els quals us recomano, sobretot si teniu gust per la lectura.
Se tracte dels jocs literaris que mos propose cada setmana l'escriptor Jesús M. Tibau des del seu excel·lent bloc, com demostre l'acceptació que té a la xarxa, Tens un racó dalt del món.
Ja fa temps que participo als seus enigmes, d'un mes cap aquí més regularment, i sempre són sorprenents i originals. Per exemple, al 25è joc per descobrir les solucions vam haver de donar una volta per diferents blocs d'arreu dels països catalans en busca de les pistes que s'hi amagaven, la qual cosa a més, ens servia per conèixer uns quants blocs interssants.
Avui he provat de resoldre lo 27è i lo 28è, me semble que encertat lo segon, però tinc los meus dubtes en quant al primer, si ho voleu intentar encara sou a temps de participar-hi, ja que entre los concursants se sortejarà dos nits d'allotjament en una habitació doble a la Masia Casa Rura de Rasquera (foto), lo plaç s'acave lo 6 de novembre. Així que ja ho sabeu, si us agrade llegir visiteu lo racó que teniu dalt del món.

1 comentari:

Jesús M. Tibau ha dit...

Moltes gràcies per la promoció d'aquests jocs literaris, amb els quals intento fer més proper i entretingut el món dels llibres.
Per culpa d'una errada meva, el nom de la casa rural que ofereix el premi d'aquest mes està equivocat; es tracta de la Masia Casa Gran.
Salutacions i sort en el sorteig.
Encara ets a temps d'encertar el 27è joc