dilluns, 21 de maig del 2007

Herois d'anar per casa

Ja us vaig comentar fa uns dies la meua adicció a les series Lost, Prison Break (no us ho havia dit però ho fai ara) i Heroes, esta última la passen ara a TV3. Últimament la que me robe més temps és Heroes ja que Prison Break no reprendrà l'emissió de la tercera temporada fins, possiblement, a finals d'agost i Lost la porto al ritme d'emissió als Estats Units, és a dir un per setmana (menos dimecres que ve, que fan lo final de temporada en un especial de 2 capítols). A Heroes ja li quede poc per a que me posa al dia, esta nit miraré lo 14 i lo 15, de moment han emès fins al 22 de la primera temporada que sirà de 23. Les tres són boníssimes, però com vaig dir l'altre dia no tinc paraules per descriure-les més enllà de la seua genialitat. També són genials los amics de Polònia, que cada dijous mos fan riure en lo circo de la política, este últim van fer un squetx amb el Montimas rollo heroes, que dirie Maragall, que a mi, que sóc molt friqui, me va fer molta gràcia. És este:

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Que faigon Polònia els dijous és una putada, sempre he de triar entre veure-la, o perdre'm el principi de Heroes (a Sci-fi), ja et pots imaginar quina és la elecció... :)

No te diré res, però a partir del 16-17 està tot tan enredat, que si vols entera't d'algo has d'haver pres apunts o ser molt observador i tenir molt bona memòria, de veritat.

L'últim que vam veure al pis, mos vam quedar tots així 8-O (gira el cap 90º cap a l'esquerra i veuràs uns ulls i una boca molt oberts).

xavi ha dit...

No era mes fàcil tombar la pantalla? ... del vídeo com sempre lo millor de tot Maragal...que cabrrronnn

Anònim ha dit...

bueno bueno...acostumo a passar per aki pro casi mai comento...avui faré una excepció pq si mal no recordo avui l'amo d'aquest blog fa anys nO?
pues re q moltíssimes felicitats!!! i espro q haigos passat un maravellós dia!! en fi... q per molts anys;)!!!

un besito!!

I'm Sonia!

Mani, fill de Mani ha dit...

Gràcies ja us pagaré un "veure" virtual!!!! jajaja