dimecres, 5 de setembre del 2007

Avui Odio: Les seleccions


Benvinguts a la segona edició d’esta flamant secció, brille per la seua continuïtat, com és “Avui Odio”, si a la primera vam parlar sobre les tapes del wàter, ara no anem gaire lluny i parlem sobre les seleccions de futbol, que són una... tocada d’ous. Cada vegada que comence la lliga mos fan un paron d’una setmana, quan no son dos, per culpa de les patxangues ( Maltes, Illes Feroe, San Marino...) oficials de classificació pel respectiu mundial o europeu. L’any passat al setembre igual, i inclús van jugar quan faltaven dos jornades per acabar la lliga, para colmo al gener torne a haver-hi la Copa Àfrica.
Lo meu odi a les seleccions ve des del dia en que vaig deixar de ser espanyol, i com a conseqüència quedar-me sense cap equip al que seguir i animar, això va passar no fa molt, just quan vaig pendre una mica de consciència, devia tindre uns catorze anys ( més val tard que mai). Possiblement, quasi segur, si la selecció catalana estigues reconeguda no em sabrien tant greu estes jornades “FIFA”, però de moment hem d’aguantar veien a la “roja”, a vegades la miro, i alegrant-nos dels seus fracassos, m’encante veure com els hi baixen els fums, sobretot per la prepotència de les campanyes que fan des d’Espanya, encara recordo la d’Antena 3 al mundial de Corea on a cada anunci la “Seleccion s’ho havia de menjar tot i damunt se’n fotien dels rivals. I ara fan lo mateix en lo bàsquet (la sexta), semble que no n'aprengon!
En definitiva, que un cap de setmana més mos quedem sense futbol, del de veritat, i mos toque veure o no “ la de todos”, esperem que no mos fallo!

4 comentaris:

xavi ha dit...

Gran friky... si pots fes-me una petita nota del torneig de Scrabble, oks? ;)

Ferran Mata ha dit...

I tot això sense parlar de les sub-17. Recorda on tenim a Bojan Krkic.

Cagun tot. A més, mos prohibixen jugar un partit de costellada contra els EEUU. Els hi haurien de ploure pedres de la mida d'un puny.

Mani, fill de Mani ha dit...

Sort que no pot jugar la final! I això que hi han arribat gràcies a ell!

Glòria ha dit...

M'unixo a l'odi. Dixar-mos sense lliga no té perdó.
Fa poc que et llijo Mani, felicitats pel bloc, xalo molt!