dilluns, 17 de setembre del 2007

Final feliç

Fa poc més d'un any me vaig alegrar per la victòria del combinat espanyol al mundial de bàsquet, i en canvi avui me n'alegro de la seua derrota a l'europeu. Com pots ser? A què se deu este canvi? Pues sencillament a que les coses han canviat molt d'un any cap aquí.
Jo em considero català i com a tal vull tindre les meues seleccions, però com de moment no ens deixen competir en els esports majoritàris me de buscar a algú a qui seguir, quan guanya Espanya d'hockey, amb tot de jugadors catalans en part me n'alegro perquè són gent d'aquí, i prefereixo que guanyon ells que no pas un italià ( per dir algú) i al bàsquet l'any passat em va passar el mateix, la meitat eren catalans, felicitats per a ells. Però com deia totes les victòries de l'hockey, que en són moltes, han tingut poca repercussió en els mitjans estatals, i no van acompanyades de celebracions amb banderes espanyoles amb el toro o l'àliga. Això és el que ha passat amb el bàsquet, encara recordo quan al mundial de bàsquet de Montreal, al 2004, s'hi podien veure estelades a les grades i que jo recordi, ninguna rojigualda amb animals, ara això, com deia, ha canviat, i només cal veure la campanya que s'ha fet a totes les televisons ( a destacar A3 i la sexta, cadena que en tenia els drets) sobre la Ñ, la ÑBA, i enye que enye... A més com sempre, a la que guanyen als espanyols s'els hi pugen els fums, i la final d'ahir semblava estar guanyada des de que va arrencar l'europeu, ahir mateix a A3 a les notícies del migdia ja deien que después de la sufrida victòria davant Grècia, només calia que fos l'hora perquè es cumplís el guió i Espanya guanyès l'europeu per primer cop, meeec! Sort que los russos van aguantar l'embestida del toro i les picades de l'àliga i van donar un bon cop de falç i de martell damunt la taula. Aquest cop no anava en valtros Gasol i camarades, esta vegada anava en Kirilenko i tot lo que representa i lo que no representa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

http://es.youtube.com/watch?v=8wAkCjYJ06s
http://es.youtube.com/watch?v=kVdVTVR-j0Q

Jo fa temps que la porto al móbil, avui tenia ganes que em truquessin en un lloc públic per a veure la cara que se'ls hi quedava als "ejjpanyiolazos" que rondessin per allá :-P

Visca la gran mare Russia, Tovarix!!! XD XD

Anònim ha dit...

ÑBA XD La veritat és que la meua aficció als esports se limite quasi bé a jugar-los o en tot cas mirar-los en directe. En la excepció del rugby que lo miro quan puc (tot i q aquí a Anglaterra puc veure la RWC cada dia que lo fan a Catalunya només lo fan al plus).

No n'entenc molt però pel que arribo a veure importe més la política que l'esport en realitat en la qüestió de les seleccions (on Regne Unit per exemple té cada selecció i aquí d'això ni parlar-ne), per això mateix no m'agrade que guanyon seleccions espanyoles amb jugadors catalans.

Que acabon bé les vacanses!!