dijous, 31 de maig del 2007

Hiro Nakamura for president



Potser esta entrada no és la que se mereix lo gran Hiro Nakamura, però tinc la necessitat de fer-li un homenatge ja, i es que he vist l'anunci de TV3 sobre la marató de diumenge d'Herois i m'he emocionat. Vaig acabar de veure la primera temporada dissabte passat i a falta de poder veure la segona, que passaran mesos, me repassaré la primera per treurem lo mono.
Només dir que si algú se mereix se elegit algun dia alcalde, president de la generalitat o qualsevol organisme, este és Hiro, una persona honrada com poques, que tot i tindre lo poder de parar i viatjar per l'espai/temps (que no ho entenc gaire com funcione ni ho entendre, teoria de l'avi, cordes,...) i poder lucrar-s'hi, utilitza el seu do per fer el bé i salvar el món.
Sí, sóc una mica friki, eh Xavi? I què? Super-Hiro!!!!



5 comentaris:

Anònim ha dit...

mani recordali a Jordi G
que la primera "Philips" eatva a la avenida Generalisimo avui carrer Moli al costat de casa "Porra"

nando ││││ ha dit...

això de la primera philips no ho agafo...
i és la segona vegada que t'ho escriuen...
algú entén res?
és un tema secret de jordiG? de l'esquadron?

una estratègia per desviar l'atenció?

és on va aparèixer en Hiro després d'una mala jugada de l'equació espai/temps?

Anònim ha dit...

nando repasa el blog de jordi i veuras perque va tot aixo al carrer doctor Muller es va posar la segona botiga de la Philips

Anònim ha dit...

Mireu això, un vídeo de Sylar amb la cançó dels Pokemon: http://www.youtube.com/watch?v=xM8ED_W7BhU

XD XD XD M'he fet un fart de riure.

xavi ha dit...

L'Hiro, de fet s'han currat el nom, realment és un bon jan, seria molt dur per ell descobrir les coses de la política, és clar que es mereix lo millor, però ser polític en aquest mon no es pas cosa bona...sort que en te de poder anar saltant en el temps.
En el fons...no és un heroi, és lo somni de qualsevol friki, tot un personatge amb poders, president de la generalitat? no, gràcies, super heroi deu friki :)