dissabte, 26 de maig del 2007

O follem tots o matem a la puta!!!


No sé lo que és no poder votar ( bueno, ho sé de quan encara no tenia los 18), se supose que he crescut en democràcia, se supose que tothom té dret a votar i se supose que tothom té dret a presentar-se. Si algun dia la opció política que me represente és vedada a les urnes per decisions partidistes del govern de torn, no dubtaria ni un moment en presentar-me al col·legi electoral en una hora de poca afluència, per exemple les 3 de la tarde i bolcar les urnes llençant alhora papeletes dels diferents partits, lo que suposarie l’anul·lació de tos el vots ( i la més que propable detenció meua o de la meua banda ). Perquè aquí, o follem tots o matem a la puta!!

4 comentaris:

nando ││││ ha dit...

quina barra els sociates!!

m'acabo de llegir la portada del periodico i no entenc com no els hi cau la cara de vergonya!!!!
o sigui, fiquen a tota pàgina la cara del castro i avisen que no tothom "pot votar" i que (segons ells és el que se n'ha de deduir) cal que els que en tenim l'oportunitat ho fem.

http://www.elperiodico.com/EDICION/ED070527/CAS/FOTOS/EPP_ND/CARP01/g001dh14.jpg
http://www.elperiodico.cat/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAT&idnoticia_PK=409773&idseccio_PK=1006

No me n'he pogut estar de mirar aveam si tindrien els sants collons de no nombrar el paísbasc. I vage, sí que ho fan, però el "com" és de jutjat de guàrdia!
(cito)
"Sobretot, perquè a Espanya hi ha un nivell democràtic suficient perquè tots, grans partits i minories, puguin expressar la seva opinió i competir de manera justa. Amb l'excepció del País Basc, on el fenomen terrorista fa que no tots puguin votar els que volen i que no tots poden anar a les llistes sense perill."

Quin fenómen terrorista hi ha en una treva??
O sigui, jo vull la independència del meu país (o una reforma laboral) i perquè un grup va fer accions armades amb el mateix objectiu (ja sigui eta, frap o grapo) ja no hi pot haver cap partit polític amb aquest objectiu?
i la reinserció? i la presumpció d'inocència?

Li diuen democràcia i no ho és!

pd: ja sento que tinguis tants posts amb l'etiqueta de "me fa mania" (8!), però t'he de dir que m'agraden.

pd2: no estic d'acord amb l'anàlisi polític que fas a l'anterior post, bàsicament d'icv i d'esquerra, però ara ja estic massa cansat per a comentar-t'ho (només deu paraules: zapatero, engany, i què?, poltrona, núria portulas, i què?, poltrona)

Mani, fill de Mani ha dit...

Nando si fiquessa lo que realment penso me fotrien a la presó, i ho sas!

nando ││││ ha dit...

http://www.locales2007.mir.es/muni/DMU1420PR.htm
http://www.locales2007.mir.es/muni/DMU1499CM.htm
curiós que hi hagi 90mil vots nuls.

Això sense comptar que la gent (a banda de la molt conscienciada) només tria d'entre el que hi ha al menú.

O sigui, que els altres partits s'han beneficiat clarament de que molts votants els han votat a ells a falta de res millor...

Mira a iruña (que no és espanya, ai euskadi, no?) què passa:
UPN 13 46.640
NAFARROA BAI 8 28.581
PSN-PSOE 4 16.578
ANV 2 7.187

O sigui, nb+anv= 12 regidors...
Quan hi ha el plat al menú....

Aveam quan podem afegir un nou plat al nostre menú...

au, salut!

Mani, fill de Mani ha dit...

Nando, no només és una vergonya que los diaris no li donon la importància que té la privació del dret de vot a milers de persones ( ja ho has dit tot 90.000 nuls!!!!)sinó que encara surton en que hi ha gent que té por d'anar a votar, o que ho fan sota insults (que es mereixen)...Me fa mania!!!