dimecres, 19 de setembre del 2007

El torn del retorn

Per fi ha arribat lo dia d'oferir-vos una nova enquesta, bé, en este cas més que una enquesta és un pronòstic, i és que la pregunta d'avui, coincidint en que aquesta matinada torno cap a terres montillanes, és: Què passarà amb el vol d'Oceanic Airlines 815, o no ere este? és igual; que mos ha de portar a Barcelona?
S'estavellarà i la palmarem tots? S'estavellarà i només me salvaré jo? S'estavellarà en una illa deserta i els que sobrevisquem (jo ja m'incloc) haurem d'afrontar una sèrie de perills per garantir la nostra supervivència? Arribarà l'avió sense cap incident?
Estes i algunes variables més són les que podeu assenyalar a la nova enquesta-pronòstic del Manicomi, i recordeu el guantador rebrà com a premi una foto de l'administrador del bloc signada i dedicada, no esperis més i fes la teva aposta!
Ep! Pel que he vist això de fer l'enquesta en tantes opcions és una mica complicat, per això millor que deixeu la solució als comentaris, tranquils que no los miraré fins que torna ( si torno), així no podré amanyar l'aposta, si no podria fer estavellar l'avió si veig que hi ha molts que han dit que no hi hauria cap problema i he d'enviar moltes fotos, que van cares!
A mi personalment m'agradarie que l'avió fés cap a una illa deserta, on sempre fés bon temps i hi hagues mejar per a un regiment, i que si pot ser que hi anés un metge (amb medicaments) , un dentista (amb estris), un barman ( amb barra) , i bona companyia.
Ja veurem com acabe la cosa, de moment l'enquesta continuarà pendent!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Mani, sóc Nerea.
Pues jo penso que arribareu tard a l'aeroport i no podreu agafar l'avió. Però la història no s'acaba aquí: haureu tingut sort de no agafar-lo perquè s'estavellarà!! jeje!
(per fi escric, no??)

Bueno empresaris, que acabéssiu de passar una bona tarde!!

Esteve Cardús ha dit...

Felicitats pel blog! És interessant, divers i agradable de seguir! Endavant!