divendres, 7 de setembre del 2007

Resultats sorprenents!

A falta de pocs minuts per a que quedi tancada la primera enquesta de Lo Manicomi, los resultats són força sorprenents, repassem-los: Elton John, Mare Teresa i l’Alcohol i les Drogues encapçalen la llista de sospitosos amb 11 vots cadascun. Els segueix de prop Ni ho sé ni m’importa ( lo cosí germà de No sé, no contesto) amb 10 vots i lo que encara és més sospitós, la CIA només té 5 acusacions, lo que done molt que pensar.


En primer lloc, crec que la CIA ha destinat alguns dels seus agents per fer un seguiment del Manicomi i alterar mitjançant lo sabotatge informàtic les dades de l’enquesta, inclús han fet lo vell truco de dixar-se 5 vots per dissimular, se pensen que no los conec! Segur que també estan darrere del cas Ezquerro, coaccionant-lo per a que no marxo del Barça i l’Athletic baixo a segona.

Una altra cosa que trobo molt estranya és lo triple empat al capdavant, m’ha fet reflexionar ( per uns moments) i tot desfent la suposició anterior de la CIA,si no serà esta una senyal des del més enllà de la mateixa Lady Di assenyalant-mos clarament qui van ser els seus botxins? No va ser només un, sinó la triada formada per Elton John, la de Calcuta i Alcohol i les seves sequaces les Drogues.

Ara sí que tot quadre, Elton John necessitava treure’s de damunt a Diana per, com vam dir, convertir-se en l’única princesa d’Anglaterra, después va i li dedique una cançó per fer-se la víctima ( va arribar a ser el segon single més venut de l’historia de la música) i treure’n profit de cara el seu ascens social, cal recordar que a l’any següent va ser anomenat Cavaller de l’Orde de l'Imperi Britànic i aquell mateix any, 1998, va rebre un Grammy honorífic per la seva trajectòria musical, tot plegat un cúmul d’èxits que donen que pensar.

Per la seva banda la Mare Teresa de Calcuta, que no ere de Calcuta, bueno, depèn si apliquem lo de “¿de donde soy o de donde vengo?” o “uno no és de dónde nace...” però això ara no toque. En fi, que la pobra monja no va tindre gaire temps per gaudir de la mort de la que ere una de les seues fotomissioneres ( s’entén per algú que se fa passar per missioner o missionera d’un dia i l’únic que fa es fer-se fotos en crios morts de gana, ah i damunt rient i ben guapos) més assídues, per no dir pesades, ja que va morir al cap de pocs dies, més concretament lo 5 de setembre ( gràcies Viqui), al menos se pot dir que va morir en pau.

Lo d’Alcohol i les Drogues, venie a ser una mena de venjança personal, però en aquest cas més concretament en contra del que llavors era la parella de la princesa, Dodi Al Fayed. Alcohol tot i tenir les Drogues com a companyes de llit, se sentia atret per la sobrietat de Dodi però aquest el rebutjava cada vegada que Alcohol, borratxo com anava sempre, se li tirava a sobre, Dodi amb bones maneres li donava a entendre que la seua religió li prohibia aquest tipus de relacions. Aquest menyspreu no va ser lo que va fer encendre a Alcohol, lo que realment el va fer enfadar va ser quan va descobrir que Dodi flirtejava amb les Drogues, fet que va culminar amb una enganxada de pel•lícula al xalet d’Alcohol, en Dodi va marxar corrents i despullat, deixant una de les Drogues, la preferida d’Al, al llit. Aquell dia Al va jurar venjança.

I així va ser com un dia que Elton John, sota els efectes seductors d’Alcohol, i en companyia de les Drogues, parlant amb la Mare Teresa de Calcuta van organitzar l’assassinat de la princesa del poble ( un poble molt gran, això si).

Bueno, me penso que m’he enrotllat massa sobre esta conspiranoia, me falte parlar però del segon sospitós, Ni ho se ni m’importa, pos que he de dir, que este tio a mi, me la repampimfle!


Ah i recordar, que això de la enquesta era una excusa per dir que me votéssiu al Top Català, que us recorda ho podeu fer apretant lo boto que pose Top Català!

3 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

La gent és molt catxonda

Anònim ha dit...

Eic mani, se ten va molt la castanya.

An ha dit...

Esta teoria es mereix que se'n faci un telefilm.

Per cert, lo video de Humor Amarillo del Youtube no té pèrdua. Quin fart de riure.