divendres, 14 de setembre del 2007

Seguint l'estel daurat

Después del èxit del meu xiste d'ahir, estic pensant seriament a convertim en còmic pofessional, avui però, toque parla de algo més serio, com per exemple que porta des de que he arribat a la illa esta, de nom Menorca, bevent cada dia San Miguel, i no una, que en lo que portem ja me'n dec haver begut dos o tres caixes, això si, de moment encara no me pique lo cul.
Esta illa és una mica rara, mira que a tot arreu tenen Coca-cola, pues aquí no, només Pepsi, per a mi més millor ja que m'agrade més, però estos dies no m'ha pegat per anar de coles, i això que molts ja hi van... al cole!! jeje ( si es que tinc un futur com a humorista...). Però lo que més me preocupe no és que hi haigo San Miguel, és que me comence a agradar!!! Però bueno, la situació encara no és preocupant, l'altre dia vaig trobar un foco de resistència estrelladamniana i al assaborir una bona mitjana, vaig pensar: " com tu... ninguna carinyo!"
Així que, des de la llunyania, dir-vos a valtros que esteu en terra d'estrelles, assaboriu bé cada glop d'una bona damm que mai apreciem lo que tenim hasta que ho trobem a faltar!


Salut!!!




5 comentaris:

Norma Pujol Farré ha dit...

Ja us dic jo ara, que això de la San Miguel va en serio i que....quan torno potser ja no és lo mateix Mani de sempre, en l'Estrella a la mà...potser lo veureu en la San Miguel!

Anònim ha dit...

Espero pel bé comú de tots que no se canvio misteriosament l'Estrella per la Sanmiguel a l'Springflix xD.

Jo aquí a Liverpool bec Foster (que no està gens mal), Estella Artois (que no m'acabe de fer lo pes) i Guiness (la millor en diferència)

Mos veem!

Anònim ha dit...

Stella Artois!! Boníssima! Com pot no agradar-te, si entre com si fos aigua, i te rendeix com si fos un xupito d'orujo. 8-O

Anònim ha dit...

A mi es que m'agrade saborejar les cerveses! Lo gustet a cereals de la Franziskaner és irresitible! Però bueno, per una nit de festa tota birra és bona!

Anònim ha dit...

Home lo de fer còmics no ve de nou, almenos pels que et coneixem del Batxillerat :DDDDD

Tampoc cal oblidar les partidatxes de Butifarra a la cantina a les hores de quimica, que teniem a aquell pallaso del 50x15 :p

Lo del AX. :-)