divendres, 2 de novembre del 2007

Ja tocave


Avui per fi he iniciat, amb l’ajut de l’empresa de neteja Imaginari S.L, los treballs de neteja i desinfecció de los 70 m2 on passo lo temps quan no estic ni al Casal, ni a Springflix, ni a la Pizzeria, ni a l’Escala ( on cada vegada i puc anar menos), ni al Pavelló, ni al camp de futbol, ni a l’Ajuntament, ni dinant a casa dels papes, és a dir quant dormo.


Per un dia m’he sentit com un paleontòleg, desenterrant restes d’objectes varis ( etiquetes de roba, botons, trossos de disfresses, bastonets de les orelles, palillos, més palillos, paper higiènic, més i més paper higiènic... i les típiques monedes de la família de 5,2 i un cèntim) descobrint teixits que creia perduts, i esborrant els rastres del que podria semblar una bacanal caliguliana, o més aviat l'experiment de soltar un porc pel pis durant un parell d’hores, i deixar lo resultat com a decoració durant dies i dies.


Ara la cosa està millor, ja puc invitar a passar inclús a les rates, que fins ara s’hi negaven al·legant que ja coneixien massa espècies de gèrmens, bactèries, puces i àcars com per a fer nous amics ( ja se sap, com més coneguts més compromisos).


En definitiva, que he reobert les portes de casa meua al públic, al menos fins que lo porc me torno a decorar lo pis.

3 comentaris:

Tow Truck ha dit...

molt bona la foto jajaja

es spider-cerdo, es spider-cerdo!!! xDDD

Jordi ha dit...

Pels que no coneixeu la casa de mani us puc dir que s'ha quedat curt amb aquesta descripció!

Anònim ha dit...

mancantes...stascomunaputacabraxopucdirqueetsundelsmeusescriptorspreferits,jeje...enga manibessitos desd NottingHill!Júlia!ah!aldivendres21dedecembreplisplisplismeridjaspringflix,quevenimmmmmm!