divendres, 16 de novembre del 2007

Escullo el camí o el camí m'escull a mi

Algú que llence un CD al carrer, un fet que tot i que no sigo molt habitual, ni molt cívic, segur que passe cada dia en algun lloc del món.

Algú que està a casa i una trucada fa vestir-lo a corre-cuita, canviant-li els plans que s’havie fet per uns de millors: se’l prenen de festa ( i ja són quatre dijous seguits )

Uns a qui la manca d’aparcament, rarament està plena aquella zona, fa canviar la seua ruta per anar al bar on va tots los dijous l’algú que estave a casa i que a mig camí decideixen, per culpa de l’algú que estave a casa, agafar una drecera per fer-hi cap més aviat, ja que feie molta fred.

L’algú que estave a casa i que uns han fet sortit i que no ha aparcat al lloc de sempre i que està passant per un carrer on no hi passe mai, trobe al terra un CD que algú ha llençat.

Que algú trobo un CD que algú altre ha llençat no és cap cosa del altre món.

Que algú que se digo Mani, que en principi havie de sortir per Lleida, que momentàniament no ho fa ( els dos acompanyants estaven cansats), que quan està a casa uns altres dos el convencen i finalment lo porten, que no trobe lloc a prop del bar on va sempre, que passe per un carrer desconegut i que trobe un CD que algú ha llençat i que al girar-lo hi vegi escrit en aquest Mani, és una cosa d’un altre món.

Quina probabilitat hi ha que algú que se digo Mani ( n’hi ha uns 110 a Catalunya i 80 a Espanya que porten este cognom com a primer ) trobo un CD que hi poso Mani en un lloc que no havie freqüentat mai?
Quina probabilitat hi ha, a més, de que algú tiro un CD que hi poso Mani aquell mateix dia ( a les ciutats suposo que solen netejar cada dos dies) ?
És casualitat que aquell CD arribés a les meus mans?
Existeixen les casualitats?
Causalitats i casualitats, què és què?

Imatge del CD


Malauradament les meues expectatives sobre lo contingut del cd se van esfumar al comprobar que només hi havien grabades dos cançons màquina. M'esperava fotos o potser millor vídeos, en fi...

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Xeic, t'ascric un comentari i no s'ha pujat! No hi ha dret...

Bueno només dir que casualitats com aquestes demostren que Déu existeix, i que aquest és el Monstre Espagueti Volador.

I que, yo me trobo un CD que fico Reyes en les mateixes condicions que tu, i me farie por obrir-lo e xD Imagina't que trobo dades, fotos, informació, tot referent a mi...

Bueno va, deixem les conspiracions per a Prison Break!

Anònim ha dit...

Xeic Mani, no cole!!! Esta es la teua lletra!!!!

Mani, fill de Mani ha dit...

Hi havie testimonis. Ferran, Josep i Norma, tots vam flipar!

No te negaré que la lletra és molt semblant, fins i tot vaig pensar que no fós un cd que hagués extraviat jo fa anys, però un cop vist lo contingut me vaig adonar que no podie ser meu.

Comprenc que costo de creure...

quim ha dit...

És un clar Expedient Mani.

Xavi ha dit...

Reconeix que el vas perdre fa anys en una nit de paranoia a Lleida i ara et fa vergonya que la màquina és el teu estil.
Lo que si que se és d'un altra curiositat sobre tu, relacionada amb un vol de Turquia i lectors del teu bloc.

Anònim ha dit...

El vaig deixar jo perquè tot el què te va passar aquella nit ho vai programar des de la meua nau espacial, sóc la teva consciència!!!

Mani, fill de Mani ha dit...

Ei xavi, això del vol de tornada de Turquia m'ho ha comentat Jordi, del bloc flixcat.blogspot.com, que li va comentar una noia a sun germà dalt a l'avió.
Per cert, quin Xavi ets?

Xavi ha dit...

Altrament dit Xavi de Jac ;).

Mani, fill de Mani ha dit...

En un principi pensava que eres tu, però al clicka no me va surtir lo teu perfil. I com ho saps tu lo del vol?
Venga bandido!