dijous, 8 de novembre del 2007

You'll never sleep alone


Més de 20.000 seguidors del Glasgow Rangers i de la cervesa han passejat la seua panxa, tatuatges, crits guturals i alguns violència i males maneres per la ciutat de Barcelona en motiu del partit de champions de dimecres davant el Barça.

Com lo partit que van fer los escocesos va ser de pena i l'equip de Catalunya va guanyar plàcidament, és a dir, ahir de "protestar" poc; la principal notícia podria haver estat la quantitat de litres de cervesa que s'han arribat a beure los hooligans unionistes.

Per exemple, a la cerveseria Baviera, hereva del mític Cafè Baviera (on els jugadors del Barça de les primeres dècades anaven a comentar els partits), se van despatxar més de 700 litres de cervesa quan encara faltaven un grapat d'hores per al partit, i molts bars se van quedar sense existències, i contents... van fer l'agost ( ex. 700 l de birra x 6 euros= 4200 euros en un matí!!!). Ja haguessin pogut vindre a jugar contra lo Flix, un equip que si fa no fa té lo mateix nivell, i passar per Springflix i deixar-me sense estrelles.

Però bueno, com deia, la notícia més important i que ningú li ha donat importància, és que si a Barcelona hi havie 20.000 aficionats del Rangers, i pel que se va veure tot homes, a Glasgow hi havie un dèficit masculí enorme, fet que los del Celtic, equip rival de la ciutat, van degué aprofitar per marcar uns quants gols "fora de joc" i en camp contrari al mateix temps que devien cantar una versió del seu "never walk alone"*. Celebrar la derrota del enemic i a la seua pròpia casa... no té preu.


* Himne que comparteixen el Celtic i el Liverpool.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Però que molt bona. Mentre els brètols del Rangers li donaven a la cervesa i pixaven a les Rambles els del Celtic anaven per feina amb les dones de la Union Jack.
Aquests del Rangersson uns impresentables!