dilluns, 19 de novembre del 2012

Parlament Diumenge 11 de novembre


Avui és un dia històric per aquest club, el primer en que tindrem l’orgull de lluir els colors d’una Catalunya lliure  a la nostra samarreta, així  com l’eslògan  de l’Assemblea Nacional Catalana, una entitat exemplar com poques al llarg de la nostra historia, nascuda des del poble i per al poble; i que ha estat clau alhora d’iniciar, amb més força que mai, aquest procés cap a l’estat propi.
Vull donar les gràcies als socis per fer-nos costat en aquesta iniciativa, una mostra més de que el poble de Flix està al costat del poble català, com  ha demostrat  en diverses ocasions  amb l’adhesió de la vila a l’associació de municipis per la independencia i la nombrosa participació en la marxa del passat 11 de setembre entre elles.
També agraïr a la secció local de l’ANC per donar-no suport des del moment en que es va començar a gestar la idea, un suport que esdevé ara ,amb la firma del passat dilluns del conveni,  una col·laboració entre ambdues entitats  per treballar pel futur de Flix i cap a la Catalunya que volem.
Fer extens aquest agraïment a la resta de seccions locals del’ANC així com a la direcció de l’entitat, pel seu treball desinteressat , que amb el seu esforç i després de picar molta pedra van fer possible una diada històrica que va fer obrir els ulls a molts i que ens va demostrar que creure que una Catalunya lliure  és possible, ja no és una utopia sinó  una realitat que està a les nostres mans!
Per últim dir que el proper dia 23 de desembre, tindrem l’honor de rebre a les nostres instal·lacions la presidenta de l’ANC la sra. Carme Forcadell Lluis que vindrà a felicitar-nos personalment  per aquesta iniciativa, després de fer-ho dies enrere per escrit. Gràcies també a la presidenta pel seu suport!
Gràcies a tots els presents, visca el Flix i visca Catalunya lliure!