dijous, 13 de setembre del 2007

Reconquerint Menorca

Avui he arribat a Menorca, no pas de vacances com molts de valtros creieu sinó a reconquerir-la per a la corona catalano-aragonesa, primer començaré en Menorca que, com diu lo nom, és més petita que Mallorca, que és major... i res més que hi ha molta feina per endavant, aqui casi ningú parle català!

4 comentaris:

quim ha dit...

xeic mani si reconquerixes algun territori no ho faigos per cap corona home...fes-ho per construir un sistema més modern i igualitari. Després d'aguantar als borbons, només faltaria una nova corona. Per cert em fa gràcia saber de quina dinastia estariem parlant...
Si fos el cas apostaria per fer una branca dels de Mònaco...que com a mínim son més guapets!. Au que vaigo bé per les illes..a veure si sentiu alguna xeremia!.

Talaiòtic ha dit...

Mani, estàs segur que has arribat a Menorca? SI creus que quasi ningú parla català a Menorca és que no l'has vista prou bé. Menorca és dels llocs on més es parla català, no confonguis turistes amb menorquins!

Anònim ha dit...

Lo de la corona és una excusa per a reclamar-la, que sempre se te que inventar algun pretext i este té més pes que no lo verdader ( és que vull montar-me un xalet i a Flix los preus estan pels núvols, i claro me pensava que al dr-se menorca sirie petita i fàcil d'invaïr)
Talaiòtic, ho sento, potser tens raó però de moment només a un super i ahir a sopar me van atendre en català, però encara me falte molta illa per "beure"!

Mani fill de Mani

Anònim ha dit...

Així què al final vau conseguir arribar??
:-)

Ja patia, perquè us vigilava des del balcó, vaig entrar un moment a dins i al tornar a guaitar, ja no hi ereu.

Que vagi bé "manirquins"!!! :-P