dimarts, 25 de setembre del 2007

Two beer or not two beer



Rastrejant pel google imatges, m'he trobat en esta taula sobre la cervesa i l'efecte que té al combinar-la en diferents elements o accions. La veritat és que algunes combinacions són bastant inverossímils, però n'hi ha algunes del tot acertades, com la del micro o la del cono, qui no n'ha agafat mai cap, sobretot per fer d'altaveu i marejar al personal en crits i cançons. Estes festes per exemple,la gent va trobar en los "altaveus de fira" lo substitut ideal per amenitzar les nits, inclús portaven cançonetes incorporades, i és que no hi ha res que mos agrado més quan anem contents que contagiar la nostra felicitat als altres, esforç que moltes vegades la gent no sap apreciar i t'ho recompensen en una galleda d'aigua i no per a beure.
També he trobat esta segona taula però com diu lo refrany "segundas partes nunca fueron buenas".



Per a mi falte la combinació "cervesa+ springflix = smile", si creieu que en falten més, deixeu les vostres als comentaris ( que ja no són comentarios, avui ho ha catalanitzat tot, me semble...)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Birra + Mani = Manicomi!!! jeje És broma wapo!

Anònim ha dit...

Birra + Barney = AGggggrrr!

Mani, fill de Mani ha dit...

Ei Anònim, pues una mica de raó tens,lo Manicomi no serie lo mateix sense les seues seccions sobre la cervesa i lo seu món, així com l'inspiració que m'aporten dos rosses ben fresques!

Birra + Barça = la glòria ( o a vegades l'infern)
Birra + Hockey = Càntics al pavelló
Birra + Futsal = Càntics al pavelló
Birra + patates = Oferta Barça!!!

Anònim ha dit...

Birra + dislèxia = Barri (amb alcohol o sense)