dimecres, 26 de setembre del 2007

Sorpresa! Portave bessonada!


Fa uns instants la mare xarxa acave de donar a llum dos nous blocs, los quals passaran a engreixar la família de blocs ebrencs. Els han batejat com a Disco i Springflix.

Disco sembla ser el més reservat dels dos i quasi no obre boca, això sí, és la mar d'expressiu, i és que se tracte del bloc de fotos de la nova discoteca local.

D'altra banda Springflix, amb poc temps de vida ja parle més del compte, és lo bloc on s'anirà informant de les festes, actes, partits... que se faran a la disco i, com s'explica en el bloc, també recollirà la millor o millors fotos de la setmana.

De moment no estan gaire desenvolupats, sobretot Disco, però sota la tutela de Jordi i meua, en uns dies començaran a caminar i en dos setmanes ja aniran de festa i com a casa!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Xeic Mani esta llista que has posat de votacions de lo millor per a l'home i lo millor per a la dona, té delit mano... Au! que t'has lluït...

Per cert, crec sincerament que t'has deixat en la llista de lo millor per a les dones "la fregadora" i en la de lo millor per als homes "les pel·lis porno"...

Ejem, ejem, ejem...