dimarts, 6 de març del 2007

Fer-se a un mateix!

Tots coneixem allò del somni americà, "iuesei" la terra de les oportunitats, on tothom pot fer-se a si mateix, sigo d'on sigo i vingo d'on vingo. Això és el que s'ens ven, no se parle de los que no han pogut sortir endavant tenin en compte que els Estats Units compten en 16 millons d'habitans que viuen en la més absoluta misèria i d'això no se'n fa de propaganda! Propaganda anticapitalista que si que fai jo, encara que sigo en quatre línies aprofitant que penjo un video d'un que tot i preferir el pastís americà, ha aconseguit realitzar-se!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

A veure quan escrius alguna cosa de collita propia!! Sempre estas "fusilant" coses d'altra gent... :(

Mani, fill de Mani ha dit...

Bona tarde sr.Anònim! Només aclarir que és cert que moltes de les notícies i videos que penjo són d'altres pàgines però lo que jo fai no és un "copiar y pegar"!
Publico la notícia i la comento.
Si te'n fixes varie lo color de les lletres segons si la part l'he escrit jo o bé és extreta d'un altre lloc. A més com a català que sóc, intento sempre traduïr-les, no sempre com déu mane!
Ja se que lo teu comentari és per anima'm a que publica algo de creació pròpia de cap a peus perque veus en mi capacitat.
Gràcies per llegir-me i la pròxima vegada dixa al menos un "apodo"!

Anònim ha dit...

No és per xafar la noticia, però la trobo una mica sensacionalista. Vejam: 16 milions sobre 300 milions d'habitants (població total dels EUA) són el 5%. A l'Estat espanyol hi ha 250.000 sense sostre i un altre 2,1% (http://www.seglexx1.com/docs/quaderns/02_05.pdf) de persones en pobresa extrema. Això vol dir que els USA dupliquen la taxa estatal. És molt, però no tant com pot semblar si no es contrasta la xifra...

Anònim ha dit...

Xeic mani q es este canvi d'imatge q t'has fet. Ja esta b q vagis canviant, quant vulga canviar el meu ja me aconsellaràs.Ja saps q te pagare el q vulgos.

Tow Truck ha dit...

osti!! pensava que m'havia equivocat de blog! xDD

guai guai, este canvi de look jeje

Unknown ha dit...

Comentari al comentari de Francesc: tens raó, des d'una perspectiva estadística un 5% de la població total tampoc és tant. Però si pensem que darrere els números hi han persones, llavors la cosa canvia molt. Sobretot si estàs dintre d'este 5%!!

Anònim ha dit...

No Anne, si el 5% és una burrada de gent. Però és que el 2,1% d'aquí també! I amb la conya de fotre-mo'n dels ianquis i les seues mancances a vegades no fem l'autocrítica que cal. La veritat, em preucupen molt més els pobres que tinc devall de casa que els que hi pugui haver a l'altre costat de l'Atlàntic...