divendres, 23 de març del 2007

Història i vida de tres camises.

Avui passejant pel bloc de L'Escala me trobat en esta foto, que m'ha inspirat per a fer lo post d'avui. Com se pot apreciar podriem passar per una xaranga on Guillermo toque lo quinto, Ferran lo J&B en cola i jo la mitjana, naltros com los bons músics sempre anem acompanyats del nostre instrument, i no vull dir la simbomba. També podriem passar com a turistes d'estos que van a creuers de depravats, però mos falte lo barco. Inclús podriem passar per un trio d'ases, que en definitiva ho som una mica.
Segons Homer només dos tipos d'homes poden portar este tipo de camises los gays i los juerguistes obesos, i naltros nem camí de les dos coses.
Les camises mos van costar 3 euros cada una i va valdre la pena perquè aquella nit mos ho vam passar de locos. Potser algún dia lo trio camisa tornarà a atacar.
Aprofito per felicitar al company TOF que avui fa 35 anys, ara que va camí dels 40 potser li pegue per fer sessions de guateques, i naltros mos hi apuntem i en la camisa!!!

3 comentaris:

Tow Truck ha dit...

moltes gràcies per la felicitació!! :-)

lo que dius de les sessions de quateques ja fa un temps que em volte pel cap, i ara que ja començo a tindre una edat una mica adulta crec que estes velades (a les que estic convençut de que los 3 'pàjaros' de la foto hi serieu assiduos) ja estan al caure!! jejejeje

bueno, una de les cançons que més pegue en les vostres camises es la de 'vacaciones en el mar' xDDD

tanti saluti!

pd: de moment ja porto los discos de los bravos, los brincos i els beach boys a la maleta :)

Anònim ha dit...

AKI NO HAY PLAYA! VAYA VAYA! NO HAY PLAYA! VAYA VAYA!


VAMOOOOOS!


Cazaña!

Anònim ha dit...

eeei tscric pq lo prometido es deuda jaja! realment stic bastant sobada i poc inspirada...pro abans q se m'oblido em passo per aki..un altre dia ja tornaré a scriure!!! re q merci pel comentari...i q visk la birra!!! estrella per damunt d totes..tota la raÓ! xd! q vaigo moltb flamenc!! q steu molt wapos a la foto!! ale ens veiem pel poble! agur!!!!!