diumenge, 18 de març del 2007

A primera!


Actualitzat dimarts 20 de Març


Este passat dissabte lo hockey mos va donar una alegria al vèncer al Bell-lloc i assegurar-se així la segona plaça que dóna lloc a l'ascens. Enhorabona als nois de Lluís Margalef, i al mateix Lluís, que deixen de jugar a l'última de les categories després d'un any de trancició, lloc on no mereixia estar lo Flix, ni per talent ni per història.


Lo Club Patí Flix va perdre la categoria de Divisió d´Honor lo diumenge 22 d'abril de 2001, en perdre 2 a 3 enfront lo Noia. Fundat l'any 1976, ha estat onze temporades consecutives a Divisió d'Honor, categoria a la que va accedí la temporada 90-91 de la mà del tècnic asturià Alberto Mazón. En este entrenador, lo Flix assolí èxits notables, com ara los campionats d'Espanya infantil i júnior, i dos semifinals de la Copa de la CERS (1994 i 95). També va arribar altres dos semifinals de la mateixa competició europea amb Blai Carda a la banqueta (98-99) i Joan Antoni Zabalía la temporada 99-00. Lo palmarès se complete amb un subcampionat de la Lliga Catalana l´any 1998.

Va ser una pena per un poble petit com lo nostre, que veurie com en lo descens del equip d'hockey i la seua posterior desaparició dos anys més tard, la població només serie protagonista pels casos Erkimia, l'últim lo del pantà, i per la reserva natural de Sebes, sort de les "sigüenyes"!


Però bueno l'esperança és l'últim que se perd, no vull dir que tornarem a la màxima divisió, però si los capis, revengues, vicens, margalefs, yepes, mufis, torres,proshis i la resta aguanten uns quants anys més, potser tenim la sort de veure jugar al seu costat figures emergents com les de l'actual equip aleví i en una categoria qui sap si nacional.

Al menos l'any que vé al peu de foto jo ni hi posarà segona sinó primera i Catalana!!!

Les fotos són de la pàgina del club.







2 comentaris:

Anònim ha dit...

Una mica tard però ja el tens aquí!! Un comentari d'algú dels de l'hoquei per al bloc d'en Mani.

Jo en cap moment reconeixeré que Mani m'ha estat pressionant tot el cap de setmana de manera reiterada per què posés quatre línies aquí sobrte la seva notícia del Flix.

Bé, Mani i seguidors incombustibles del seu bloc que sé que en sou uns quants des d'aquí m'agradaria donar-vos les gràcies de part de l'equip de 2a. catalana pe venir cada dissabte al pavelló per estar al nostre costat, gràcies a vosaltres hem deixat de ser un equip de 2a per passar a ser-ho de primera. Esperem que no us haguessiu cansat de nosaltres i que la temporada que ve continueu venint a disfrutar de l'hoquei a Flix.
Després d'aquest comentari un xic més formal m'agradaria felicitar a Mani pel seu gran bloc tot i que en moltes ocasions en fa un excès de propaganda per tots els llocs on es deixa veure l'autor (L'escala,lasala o la pizze). Per cert, si el veieu aquests últims dies també li podeu demanar que us conti un acudit boníssim: el del conill que no parava de correr, im - presionant!
Bé flipi aquí tens el teu comentari, ara només esperem la segona entrega d'aquest llibre tan espectacular com és el caso picasso. Per cert, algun dia em podries presentar a l'autor? Ens veiem aquesta tarda. SALUT! Des de casa Marc!

Mani, fill de Mani ha dit...

Moltes gràcies per les teues felicitacions. Ja sas que l'afició sempre la tindreu, ni que anèssiu al camp del Reus!
Respecte a lo de l'autor de Lo cas Picasso, només t'he puc dir que lo conec en fotos i està molt potent! jaja